FÖRSÄLJNING OCH TIDER

 

Försäljningen av Brf Lillys Kvarter startade i december 2017 och sköts av Svensk Fastighetsförmedling. Vi byggstartade augusti 2018 och räknar med inflyttning sommaren 2020.

Tidplanen förutsätter att erforderliga myndighetsbeslut såsom t ex bygglov erhålls. Bygglov beviljades i juni 2018.

Dina inredningsval bestäms vid ett personligt möte med en inredningsansvarig från Hökerum Bygg. Redan nu finns en broschyr med inredningsval klar.

Senast tre månader innan inflyttning får du en exakt inflyttningsdag.

I samband med att ett bindande förhandsavtal skrivs på en bestämd lägenhet, betalas ett förskott på 50 000 kr (för 1-2 rok) eller 75 000 kr (för 3-4 rok). 6 månader innan inflytt betalas en handpenning på 10% av köpesumman. Från den summan dras förskottsavgiften, som redan har betalats in. Strax innan inflyttning skrivs upplåtelseavtal. När detta görs finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheten utformas på angivet sätt. Resterande insats, eventuella tillval och den första månadsavgiften betalas i samband med tillträdet. Ungefär en månad innan tillträdet skickas fakturorna ut. Observera att insatsen och månadsavgiften betalas direkt till föreningen. Hökerum Bygg fakturerar eventuella tillval.

Om du är intresserad av en parkeringsplats är det bra att anmäla detta till Svensk Fastighetsförmedling i ett tidigt skede. Du ska också anmäla intresse ifall du vill ha en parkeringsplats med laddningsmöjlighet. Hyresavtal gällande parkeringar skrivs separat.

 
0420Karrlijan_Cam3_Webb.jpg