FLYTTA IN I FRAMTIDEN!

 

I Hässelby Villastad bygger vi Bostadsrättsföreningen Lillys Kvarter. Ett unikt bostadsområde som redan på planeringsstadiet blivit nominerat i kategorin Future Project i den världsomspännande arkitekturtävlingen WAN Awards. Här skapas hem för familjer med fokus på hållbarhet, umgänge och social samvaro.

 
  Exempel på en av våra fina lägenheter:    LGH 132  Antal rum - 3 Storlek - 67 kvm Plan - 3

Exempel på en av våra fina lägenheter:

LGH 132
Antal rum - 3
Storlek - 67 kvm
Plan - 3

 

I Brf Lillys Kvarter finns en blandning av lägenhetstyper - allt från välplanerade ettor på 33 m² till den generösa femman på 104 m² (och två balkonger samt en terrass på 145 m²).

Vi har tillsammans med vår favoritarkitekt, Kirsh och Dereka, jobbat för att lägenheterna ska tilltala så många som möjligt, såväl ungdomar som flyttar till sin första lägenhet, barnfamiljer som vill bo nära skolor, service och kommunikation, samt de som vill sälja sin villa för att få ett mer lättskött boende.

Vi hoppas att ni hittar all information ni söker om Lillys Kvarter på denna sida och i vår bofaktabroschyr.

Men om ni undrar över något är ni självklart välkomna att höra av er till oss på Hökerum Bygg eller till våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Hoppas du gillar det du ser, hälsningar Hökerum Bygg!

 

NYHETER OM LILLYS KVARTER


GEMENSAMMA UTRYMMEN

 

BILPLATSER, FÖRRÅD OCH CYKELFÖRVARING
Under husen i Lillys Kvarter byggs ett garage med plats för 89 bilar, varav 10 är utrustade med laddningsmöjlighet för elbil. Månadshyran för en vanlig bilplats är 1 150 kr och för en elbilsplats 1 400 kr. Bilplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar och följer inte lägenheterna utan tecknas med ett separat hyresavtal.

Observera att föreningen äger rätten att justera hyran (t ex beroende på efterfrågan). Mindre justeringar av ytor och antal bilplatser kan bli aktuella i samband med finjustering.

I källarplan finns också lägenhetsförråd samt plats för cykelförvaring.

INNERGÅRD
Den gemensamma innergården kommer att förses med sittmöbler, lekyta för barn och planteringar. Här blir en skön plats för lek och avkoppling nära hemmet.

 
 
lgh 634_Webb.jpg

En egen hantverkare!

 

En av betongens nackdelar är att det krävs lite extra utrustning och kraft för att borra upp krokar, gardinstänger och annat i väggar och tak.

För att göra det lite lättare för dig som kund att komma till rätta i lägenheten erbjuder vi två timmars kostnadsfri snickarhjälp. Ett par veckor efter att du har flyttat in i din lägenhet kan du få hjälp med sånt där som så lätt blir liggande och ska göras ”en annan dag”.

En bokningslista för snickarhjälpen kommer finnas tillgänglig i samband med att alla har tillträtt sina lägenheter i det hus/den etapp som din lägenhet tillhör. Sen är det bara för dig att hålla dig hemma på avtalad tid och vara redo som arbetsledare. Snickaren har med sig vanliga verktyg och du själv fixar skruvar, plugg och annat material som du vill ha hjälp med att montera.

Snickare_1_Webb.jpg
 

Bofaktabroschyr